Shopping cart
€0.00

Bateria 3,2V 320AH...

In stock

647.42

19999 in stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Compare
SKU: 1005004841061081 Category:

Description

  • Emri i markës:  NoEnName_Null
  • Lloji:  Jetapo4
  • Lloji i vendosjes:  Vetëm bateritë
  • Numri i modelit:  3.2V 320AH
  • Origjina:  Kina kontinentale
  • Kapaciteti nominal:  320 Hixhri
  • Certifikimi:  CE,FCC,RoHS,KC,pse,WEEE
  • Madhësia:  71*173*207(221)mm
  • Numri i baterisë:  4 copë

Bateria 3,2V 320AH 310AH LiFePO4 1/4/16PCS Bateria e ringarkueshme me fosfat hekuri litium DIY 12V 24V RV Sistemi diellor i varkës

Bateria 320Ah 3,2V LiFePo4

Specifikimet

Artikulli

Parametrat

Vërejtje

Lloji i Baterisë:

Qeliza e baterisë LiFePO4

(Qeliza e baterisë me fosfat litium hekuri)

Emri i produktit:

Celula e baterisë Lifepo4

Modeli:

LF320

Përshkrim:

Bateria e fuqisë LFP Li-Ion me guaskë alumini

Cilësia:

Markë vendase dhe klasa e re A+

Tensioni tipik:

3.2 V

(25±2)℃, Ngarkimi dhe shkarkimi standard

Rezistenca e rezistencës AC:

≤0,30mΩ

Kapaciteti tipik:

320Ah 1024Wh/VAh

Kapaciteti minimal:

320Ah 1024Wh/VAh

Tarifa standarde:

3.65 V

(25±2)℃

Rryma standarde e shkarkimit:

0,5C

Rryma maksimale e ngarkimit të vazhdueshëm:

1C

Referenca Harta aktuale e ngarkimit/shkarkimit të vazhdueshëm/pulsi

Rryma maksimale e ngarkesës së pulsit:

2C (30S)

Temperatura e punës e karikimit:

0℃~60℃

Rekomandoni rrymë konstante:

160A (0,5C)

Mënyra e karikimit:

CC/CV

Shkarkimi standard:

0,5C

(25±2)℃

Tensioni standard i ndërprerjes së shkarkimit:

2.5 V

Rryma maksimale e shkarkimit të vazhdueshëm:

1C

Referenca Harta aktuale e ngarkimit/shkarkimit të vazhdueshëm/pulsi

Rryma maksimale e shkarkimit të pulsit:

2C (30S)

Temperatura e punës e shkarkimit:

-30℃~60℃

Rekomandoni rrymë konstante:

320A (1C)

Dritarja e rekomanduar SOC:

10 %~90%

NA

Temperatura e ruajtjes:

-20℃~45℃

Afatshkurtër (brenda një muaji)

0℃~35℃

Afatgjatë (Brenda një viti)

Lagështia e ruajtjes:

≤95%

Norma mujore e vetë-shkarkimit:

≤3%/M

(25±2)℃, SOC e ruajtjes: 30 %~50% SOC

Cikli i jetes:

Cikli 25℃0,5C/0,5C 80% ≥3500

Cikli 25℃0,5C/0,5C 70%≥4000

Materiali i guaskës:

Alumini

Dimensioni:

173,93±0,3 mm

Gjerësia

71,65±0,5 mm

Trashësia (300±20Kgf,40%Soc)

207,2±0,5 mm

E lartë (gjithsej)

204,2±0,5 mm

Lartë (Subjekt)

123,0±0,3 mm

Distanca e skedës

Pesha:

5,30±0,3 kg

Lloji i vidhave:

M6 (Më shumë zgjedhje)

Origjinale e pa përpunuar

Vrima e përpunuar M6

Stud M6 i salduar me lazer

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.